7 játékban összesen 15 millió Ft-os összdíjazás a tét hazánk e-sportolói számára.

Februárban, az Osztályozó kupákkal kezdetét veszi a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második szezonja. Hazánk első számú esport-bajnokságában idén már hét versenyszámban zajlanak a küzdelmek, a tét pedig nem kevesebb, mint 15 millió forint.

A Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) által kiírt K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második szezonjához ezúttal már névadóként csatlakozik a K&H Bank. Az idei kiírásban visszatér a League of Legends, a Counter-Strike: Global Offensive, a Rainbow 6: Siege, a PlayerUnknown’s Battlegrounds és a Hearthstone is, de a bajnokság az idei évben a FIFA 20 és a Gran Turismo Sport sportszimulátor játékokkal is bővül.

Kép forrása: HUNESZ

„Egy rendkívül sikeres első szezon után, büszkén jelenthetem be, hogy tovább építjük a magyar esportot 2020-ban” – nyilatkozta Biró Balázs, a Magyar E-sport Szövetség elnöke. „A sportjátékok szerelmeseit megszólítva, idén még több lehetőséget biztosítunk a versenyezni vágyóknak, akik immáron hét esport versenyszámban mérhetik össze tudásukat hétről-hétre. Szeretném megköszönni a támogatóinknak és partnereinknek, akik látják a K&H MNEB-ben való lehetőséget, hogy a második szezonra is bizalmat szavaztak nekünk.”

Kép forrása: HUNESZ

Három játékban, CS:GO-ban, League of Legends-ben és Rainbow 6: Siege-ben már lehet jelentkezni az Osztályozó kupákra. A februári kvalifikációkat követően, a ligába bejutott csapatok és játékosok szakmai felkészítést kapnak, ahol egy szakértői gárda segít majd nekik többek között márkaépítésben, jogi ügyekben, marketingben. A második szezon 2020 márciusában kezdődik, a mérkőzéseket élőben lehet majd követni online közvetítéseken keresztül.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×