Úgy tűnik a fejlesztők az átlagosnál sokkal több rejtett apróságot dugtak el Villán. A legújabbat egy szobornál találták meg.

Már az érkezésekor tudtuk, hogy az olaszos jelleg miatt Villa remek terep lesz a Ubisoft utalgatásainak. Lévén, hogy a kiadó másik sikerjátéka, az Assassin’s Creed rengeteg szállal kötődik Itáliához, ezen a mapon is elhelyeztek pár apró utalást.

Gondoljunk csak a kúton található szimbólumra, ami kb félreérthetetlen utalás az AC-re.

De ott van a rejtett Tachanka szobor is, melyet az első emeleti szobában találunk, egy márvány kockába zárva.

Az egyik szoborral kapcsolatos apróságra azonban egészen mostanáig várni kellett. Hiszen jogos, kinek jutna eszébe szétlőni egy szobor fejét közvetlen közelről? Egyvalakinek biztos, és így a 2018 nyarán megjelenő pálya egyik újabb „titka” került a reflektorfénybe. Nem nagy szám, semmilyen szinten nem befolyásolja a játékot, mégis érdekes. És egyben ijesztő is, meg kell hagyni.

If you destroy the head of this statue it gets sad from r/Rainbow6

Amint közvetlen közelről a szoborba lövünk párat, leesik a feje, szájtartása pedig azonnal megváltozik. Szó szerint elszomorodik, amiért szét mertük lőni.

Úgy tűnik tehát, a fejlesztők az átlagosnál sokkal több rejtett apróságot dugtak el Villán, mint egy átlagos mapon. Le merjük fogadni, hogy van még ott rejtély bőven, azonnal szóljatok, ha találtok egy újabbat!

×