A mostani PS4 menüvel szinte teljesen megegyező képeket képeket tettek közzé a PlayStation 5 devkit felületéről. Reméljük ez még változik.

Az újgenerációs konzolok már hónapok óta lázban tartják a gamereket. A 2020-ban érkező PlayStation 5-ről lassan már több pletyka kerül napvilágra, mint a GTA 6-ról, ami azért nem kis dolog. Az infók középpontjában legtöbbször természetesen maga a konzol és a kontroller kinézete, valamint specifikációja áll.

Kivéve most, ugyanis megérkezett pár kép magáról a menüről is.

Túl izgatottnak azonban nem érdemes lenni, egyelőre pont ugyanazt látjuk a kiszivárgott képeket, mint egy PS4 menüben. A 4chan oldalain felbukkanó képeket név nélkül töltötték fel a PS5 devkitről.

A képen látható az 1TB-os háttértár, illetve egy PS4 menüvel szinte teljesen megegyező UI. Márpedig ennyire közel a megjelenéshez már nem nagyon várható hatalmas dizájn frissítés, maximum hibajavítások.

Kezdhetünk tehát szép lassan belenyugodni, hogy bár kívülről lényeges eltérések várhatóak a PlayStation 5 érkezésével, az UI nem alakul sokat. Kicsit csalódás, reméljük azért ennél több fantázia szorult a Sony-ba, és nem ez lesz a végleges változat.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×