Meglepő módját választotta a Kagami Works a kínai koronavírus terjedésének megakadályozásának. Ingyen hentai videojátékokat osztogatnak a helyieknek.

A Kagami Works „Wuhan, veled vagyunk!” felkiáltással kezdődő posztjában, a Mirror című pornó videojáték fejlesztője, kihívásokkal telinek titulálta a 2020-as év első hónapját. Sajnos a Wuhanból induló koronavírus már a WHO szerint sem tréfa, a napokban hirdették ki a globális egészségügyi vészhelyzetet. Az nCov elkerülése érdekében Kínában arra ösztönzik az embereket, hogy csak akkor lépjenek ki az utcára, ha nagy szükség van rá. Így több cég is igyekszik az otthonmaradásra bírni az embereket.

Nos, a Kagami Works most szokatlan módszerrel próbálja meg mindezt, a Mirrorból 45 ezer példányt adnak ajándékba a játékosoknak, hogy azoknak eszük ágában se legyen az utcára tévedni.

Ehhez a helyieknek nem kell mást tenniük, mint felmenni a promóció oldalára, majd regisztrálni a telefonszámuk, hogy igazolják tartózkodási helyüket. Ezek után meg is kapják a játékhoz kapcsolódó kódot, amit Steamen keresztül aktiválhatnak.

Reméljük, hogy legalább egy rövid időre oldani tudják a kópiák a helyiekben a krízishelyzet okozta feszültséget.

A Mirror egyébként 2018 második legjobb játéka lett a Steamen a játékosok visszajelzései alapján.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×