Alig érkezett meg az NFL Rumble, máris jönnek vele együtt a hibák. Pedig ez csak egy átszínezett Team Rumble lenne, hogyan lehet hibás?

Január 30-án, a Super Bowl felvezetéseként beindult a Fortnite promóciós időszaka is. NFL skinek és új játkmód is érkezett NFL Rumble néven. Sok újítást persze nem hozott, hiszen egy sima Team Rumble-ről beszélünk, a Super Bowl skinekkel.

A Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers mezeiben rohangáló játékosok viszont nem számítottak rá, hogy még egy ilyen egyszerű dolgot is képes elrontani az Epic. Ez ugyanis egy már létező játékmód átszínezése, ebben már semmilyen hibának nem szabadna előfordulnia.

Mégis van baj rendesen az NFL Rumble meccseken, van hogy például semmit nem dob a láda.

NFL Rumble has a bug where chests won’t drop any loot and return to the unopened position from r/FortNiteBR

Hiába nyitjuk fel, nem dob lootot, és visszaáll bontatlan állapotba. A hibára az Epic Games is reagált, a szokásos standard szöveggel.

Card

A hiba mellesleg a Supply Droppokra is igaz, és könnyen meglehet, hogy az Epic ki se fogja javítani. Vasárnap ugyanis lemegy a Super Bowl, és ha gyorsan kiszedik a játékmódot, lehet pár nappal előtte már nem állnak neki javítgatni. Látványra így néz ki a történet:

 

Vigyázzatok tehát az NFL Rumble lootjaival, könnyen lehet, hogy cserben hagynak titeket.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×