Sorsfordító lépés előtt áll Summit1g. A híres streamer nézőinek beszélt a Twitch-ről alkotott jelenlegi véleményéről, valamint egy nagyobb bejelentést is pedzegetett.

Jaryd ‘summit1g’ Lazar igencsak impozáns streaming birodalmat hozott össze az elmúlt években. Kivette a részét a Fortnite felemelkedéséből, de nagy hatása volt a Sea of Thieves, a GTA RP és az Escape from Tarkov berobbanására is. A stílusa meglehetősen sajátos, de nézői pont a szókimondósága miatt kedvelik.

Most úgy fest, egy újabb hatalmas lépés előtt áll az ex-CS.GO profi, legalábbis ezt jelezte nézőinek legutóbbi élőzése közben.

Ahogy az már megszokás Summit csatornáján, streamjének elején nézői kérdésekre válaszol. Az egyik, Youtube tartalmakra vonatkozó kérdés viszont érdekes vizekre terelte a beszélgetést. S ugyan elismerte, hogy foglalkozott egy keveset a videómegosztóra szánt anyagokkal, azt is elmondta, hogy nemrégiben felkereste az ügynökét egy potenciális változás kapcsán.

„Most úgy néz ki, hogy talán életem legnagyobb lehetősége előtt állok. Egy kicsit izgulok is miatta, de biztos vagyok benne, hogy csodálatos időszak elé nézünk!”

A klip után beszél Twitch-karrierjéről is, hogy sokáig otthonának érezte a platformot, de most már sajnos komoly stresszel is jár a streaming óriással dolgozni. Véleménye szerint az oldal egy „félelmetes világgá” változott. Nem a streameléssel van tehát baja, hanem a helyszínnel, ahol a streamjei zajlanak.

Azt még nem tudni, hogy pontosan mit takar ez a nagyobb bejelentés, de azok alapján, amiket a Twitch-ről mondott, nem lennénk meglepve, ha szerződésbontás lenne a vége. Ha pedig tényleg vált Summit, akkor a mostani trendek alapján a Mixerre történő átvándorlás hangzik a legracionálisabbnak. De persze szóba kerülhet még a mostanában rengeteget költő Facebook is, a Mixer mellett azért több érv is szól.

A Microsoft által kezelt streaming platformon már két nagyágyú is ténykedik, a Fortnite arca, Ninja, valamint a Twitch korábbi nagykutyája, Shroud.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×