Megérkezett a legújabb PUBG x Twitch Prime ajánlat. Most zsinórban két speciális ládához juthatunk hozzá. Pilótának és cowboynak öltözhetünk velük.

Újból összeállt a Twitch és a PUBG. A streaming platform Prime felhasználói ismét exkluzív ládákhoz juthatnak a promóciónak köszönhetően.

Egészen február 27-ig lesz feloldható a pilóta szett a Twitch Prime-mal rendelkező felhasználóknak. A ládában megtalálható a B-3 Bomber Jacket, Captain’s Hat és a Golden Aviator Glasses tárgyak hármasa.

Amint ennek az akciónak vége, nem kell csüggedni, hogy elfogytak az ingyenes tartalmak. A pilóta csomag után a Gunslinger szettet oldhatják fel maguknak a Prime-osok, ami egyenesen a vadnyugatra kalauzol minket. A speciális crate március 26-ig lesz majd nyitható és egy tematikus kabátot, egy cowboy kalapot és pár fegyver skint fog tartalmazni.

 

Nem ez az első eset, hogy a PUBG x Twitch kollaboráció keretein belül ingyenes tartalmakhoz juthatnak hozzá a játékosok. Az elmúlt két évben folyamatosan érkeztek a tartalmak a híres Battle Royale-ba, még akkor is, ha ez idő alatt a kategória trónjáról letaszította a Fortnite.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×