Az összesített listán immár hivatalosan is a Top16-ba került a Salamander, egyetlen selejtezőre vannak a zárt Playoff meghívótól.

Eredményes hetet zárt a két magyar csapat az ESL Challenger League negyedik nyílt selejtezőjében.A kiírásban mindenki a harmadik vereségéig maradt talpon, vagy maximum a 9. forduló végéig.

A három napos megmérettetés alatt összesen a Salamander 7:2-es, a WiLD pedig 5:3-as mérleget lövöldözött össze magának. Összesítésben így a WiLD a 20. helyen végzett, a Salamander pedig az előkelő 6. helyet húzta be.

Ezzel az eredménnyel a Salamander értékes pontokat gyűjtött, és már a 12. helyen állnak az összesített rangsorban.

A pontokat 5 fordulón keresztül gyűjthetik a csapatok, a végén a Top16 meghívást kap a zárt Playoffba. 12. helyével a Salamander jó helyzetből várja a folytatást, jövő héten egy hasonló eredménnyel be is biztosítanák a rájátszást.

A WiLD-nak viszont nagy hajrára lesz szüksége, ha a 35. helyről a Top16-ig ugrana az utolsó selejtezőn. Lehetetlenek márpedig nincsenek.

Gratulálunk a negyedik selejtező eredményeihez mindkét együttesnek, sok sikert az utolsó, minden eldöntő 5. selejtezőhöz is!

×