Az egyedileg készített billentyűzettel Tfue újra a Fortnite csúcsát célozná meg. Meg kell hagyni, szépen pörögtek rajta az ujjai már az első meccsen is.

Tfue a világ egyik legjobb Fortnite játékosa, efelől senkinek ne legyen kétsége. A korábbi FaZe játékos ugyan eltűnt az utóbbi időben, de eredményei mellett továbbra sem lehet szó nélkül elmenni. Állítása szerint azonban 2020 ismét az ő éve lesz, a felkészülést pedig már be is indította céljai eléréséhez.

Első lépésként rendelt magának egy egyedi Fortnite billentyűzetet, egymillió forintért.

Hogy mi kerül ennyibe egy billentyűzeten? Nincs aranyból, vagy ilyesmi, egészen egyszerűen egy kézzel gyártott, kifejezetten neki tervezett darabról van szó. TaehaTypes tervezte, és 3500 dollárért gyártotta le Tfue-nak, melyet egyedileg készített és színezett.

A csodafegyver mostanra már meg is érkezett új gazdájához. Tfue pedig azonnal ki is bontotta, ráadásul élő adásban, hogy utána az első körre is elvigye.

„Hát ez csúcs!” – szólt az első reakció, amikor kibontotta. A hátulján Tfue még egy borotválkozó tükröt is felfedezett, aztán úgy döntött, mégis inkább játékra fogja használni. Az első killre sem kellett sokat várni, rögtön egy építő párbajjal avatta fel az új billentyűzetet. A képen látszik is, hogy pörögnek az Tfue ujjai a kisebb méretű, egyedi érzékenységű billentyűkön.

Kíváncsian várjuk, vajon az egymilliós befektetés mikor térül meg Tfue számára egy versenyen.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×