Nemrég egy titokzatos fény jelent meg az Apex Legends World’s Edge mapjának egén, amiről most azt feltételezik, hogy a Respawn már jelezte, hogy hol landol majd.

Az első ránézésre különös űrhajónak kinéző égi fényeket nézve úgy tűnhet, hogy közeledik, és valószínűleg valamikor landolni fog World’ Edge-en. Valószínűleg a negyedik évad indulásakor nem csak erre, de több kérdésre választ kapunk. Például azzal kapcsolatban, hogy mi is történt, miután a Revenant megtámadta Forge-ot, illetve a karakter milyen módon kerül be a játékba, ha bekerül.

Titokzatos űrhajó jelent meg az Apexben – Felkészül a negyedik szezon?

 

 

Nemrég a játékosok új easter egget találtak a játékban, nevezetesen a Hammond Robotics-hez kapcsolódóan. Ez az a cég, melyet a Titanfall rajongók már jól ismernek. Nos, most Fuel Depot felett egy különös hologram jelent meg, melynek közepén egy nagy H betű látható. Ez feltűnik, majd kis idő múlva eltűnik, ugyanakkor elég egyértelmű jelzésnek tűnik, amit valószínűleg pont azért tettek a játékba, hogy fokozzák a kíváncsiságunkat, találgassunk és a sokan -ahogy mi is- írjanak róla. Tessék, Respawn! Ezt akartad?!

 

Nos, ez utalhat arra is, hogy a negyedik évad mapfrissítésében itt valami kiépül, vagy épp ez lesz a leszállóhelye az űrhajónak. Ez már csak azért is lehetséges, mert a helikopter-leszállóhelyeket egy nagy H betűvel jelzik az épületek tetején.

Hogy a különös hologramnak mennyire van köze az égben látott fényekhez, egyelőre nem tudni. Az is lehet, hogy csak egy új épületet emelnek. Úgy tűnik közben, hogy a hajó fénye fokozódik és sokkal közelebb kerül földhöz.

The UFO is coming down and has a blue aura around it now which is visible with no scope! from r/apexlegends

Fuel Depot előtt kisebb tó látható, ami elvileg tökéletes hely lehet egy bányászűrhajó leszállásához. Hogy a Respawn pontosan mit tervez itt, az napok kérdése és megtudjuk, hiszen a negyedik évad február 4-én indul.

Szerinted mire utal a levegőben látható H jel?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×