Tyler1, a népszerű League of Legends streamer új fronton próbál betörni a piacra. Ezúttal saját gyártású játékfigurákkal próbálja meg elárasztani rajongóit.

A League of Legends világából ismert streamer, tegnap esti adásában egy saját gyártású figurát mutatott meg nézőinek. A közel 7,5 centis szobor kicsit hasonlít a Funko és LAMO által gyártott termékekre, de a Tyler1 figurákat maga a streamer készítteti.

A játékszer üvöltő feje nagyobb a testénél, ahogy azt az ilyen fajta bábuknál már megszokhattunk. A kis Tyler1 ikonikus feszítős mozdulatában pózol a jól ismert „WINNABLE” feliratú pólójában és fejhallgatójával. Miközben elkezdte kicsomagolni a játékfiguráját, a streamer azzal viccelődött, hogy biztos sokan mondják majd, hogy a figura bőre sötétebb, mint az övé. Amikor végre sikerült kihámoznia a dobozból, rádöbbent, hogy ebben tényleg van valami.

„Oké, ez egy picit tényleg túl sötét lett.”

Tyler1 egyáltalán nem vette sértésnek, sőt! Még viccelődni is kezdett a figurával:

„Mondjuk, ha egy picit lebarnulnék hasonlítanánk is egymásra”

Ezután az egyik nézője a figura karját vette célpontba, mondván picit nagyra lett méretezve a valósághoz képest. Tyler1-nak rögtön volt is válasza a frappáns kommentre:

Túl nagy?  Inkább k**** kicsi!

A Tyler1 figurákat loltyler1.com oldalon lehet megvásárolni darabját 25 dollárért. Ti gyűjtitek a hasonló streamer relikviákat?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×