A korábban közölt frissítési listából végül nem élesítették az összes nerfet, Orisa, Sigma és McCree is megúszott egy-egy gyengítést.

Korábban már megírtuk a ránk váró 11.45-ös frissítés tartalmának legfontosabb elemeit, az élesítés során azonban történt pár fontos változás. Az Update összesen 6 hőst érintett, Hanzo, Reaper és Baptiste meg is kapta a rá kiszabott nerfeket.

Orisa, Sigma és McCree viszont mégsem úgy változott, ahogy arról előzetesen beszámoltak a fejlesztők.

Orisa

  • A Fusion Driver sebzése 11-ről 10-re csökkent
  • A Fortify cooldown 8-tól 10-re nőtt
  • A Halt fogásának ideje 1-ről 0.65 másodpercre csökkent

A Fusion Driver sebzését előzetesen 9-re akarták csökkenteni, végül maradtak a 10-nél. Nerf ugyan, de sokkal könnyebben emészthető.

Sigma

  • A Gravitic Flux mostantól megszakítható, mielőtt a hatása alatt álló ellenségek földet érnek.
  • A Gravitic Flux lassítása 0.9 másodpercről 0-6-ra csökkent
  • Az Accretion robbanásának sebzése 60-ról 40-re csökkent

A Hyperspheres hatótávját 22-ről 20 méterre csökkentették volna a tervek szerint. Végül azonban nem akartak ennyi nerfet egyszerre Sigma nyakába zúdítani, érintetlen maradt a hatótáv.

McCree

  • A Deadeye többé nem lockol

Tőle vonták vissza a legtöbb újítást, hiszen a PTR frissítéshez képest két tényezőt is töröltek. Az alap HP 200-ról 250-re nőtt volna, ezt mostanra már sehol sem találjuk. Valamint a Peacekeeper primary fire recovery 0.42 másodpercről 0.5 másodpercre nőtt volna, de ez sem érkezett meg végül.

A végleges frissítési listát a hivatalos fórumon is  megtaláljátok, a játékosok felháborodott kommentjei mellett, akik főleg McCree miatt panaszkodnak. Nagyon várták volna azt a HP buffot, ami azonban sosem érkezett meg a szerverekre.

×