Elindul az első LEET Mobile Jótékonysági bajnokság, melynek célja az esport élmény mellett a Heim Pál Gyermekkórház játszószobáinak fejlesztése.

A LEET-nél nem titkolt célunk, hogy szeretnénk összehozni a gamer közösségeket, sőt támogatni azokat, akik számára a játék a hétköznapokban is feltöltődés lehet. Ezúttal olyan rendezvényt hoztunk létre, ami elsősorban a mobiljátékosokat mozgatja meg, hiszen versenyt hirdettünk három népszerű mobiljátékban. A február 17-én zajló mobilesport-bajnokság nem csak nyereményeket kínál a résztvevőknek, de lehetőséget teremt arra, hogy jótékony célt szolgáljunk. A verseny részvételi díjaiból befolyt összeget a Heim Pál Gyermekkórház játszószobáit szeretnénk felszerelni interaktív játékokkal a kis betegek gyorsabb gyógyulásáért.

Ha te is szeretnéd támogatni kezdeményezésünk, valamint megmérettetni magad a játékokban, jelentkezz!

Három játékban hirdetünk versenyt, melyeknél az első helyezettek értékes nyereményekkel térhetnek haza, valamint a további helyezések egyedi érmeket és okleveleket is kapnak. A nézőknek sem kell aggódni, hiszen mindenki jegye egyben tombola is, így a nap végén sokan kapnak esélyt arra, hogy valami szuper cuccal legyenek gazdagabbak.

  • PUBG Mobile – Duo Battle Royale
    Nyeremények
    1. helyezett duó: Mobile controller pad, érem, oklevél
    2-3. helyezett duó: érem, oklevél
    4-50 helyezett duó: oklevél
  • Brawl Stars – 3v3 Gem Grab
    Nyeremények:
    1. helyezett trió: Mobile controller pad, érem, oklevél,
    2-3. helyezett trió: érem, oklevél
    4-16 helyezett trió: oklevél
  • Hearthstone – 1v1
    Nyeremények:
    1. helyezett: Mobile Cooler Pad, érem, oklevél,
    2-3. helyezett: érem, oklevél
    4-16 helyezett: oklevél

A jelentkezés lehetőségeiről, a feltételekről és a jelentkezés módjáról részletes leírást találtok az esemény Facebook oldalán. Várunk tehát minden versenyzőt és nézőt 2020. február 17-én hétfőn a Barcraft Nyugatiba.

Te ott leszel?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×