Ninja Mixerre való távozása mögött sokan az anyagiakat sejtették, de mostanáig még közelítő összeget se tudtak felmutatni.

A tavalyi évben a semmiből jött a hír, hogy Ninja a Mixer platformján folytatja pályafutását. A ma már saját kinézettel rendelkező Fortnite ikon akkor még nem tudhatta, hogy milyen mozgalmat fog elindítani a streamerek körében.

Azóta több nagy név is elhagyta a Twitch-et: shroud például szintén a Mixer kötelékébe tartozik már. Valkyrae és CouRageJD, a 100 Thieves tartalomgyártói pedig a Youtube Gaming szekcióját erősítik. Valószínűleg még jó pár név fog felbukkanni a jövőben, de ami biztos, hogy Ninjával kezdődött mindez.

 Nagyon sokan úgy gondolták, hogy a pénz miatt hagyta hátra 14 millió követőjét, de eddig semmilyen hivatalos információ nem látott napvilágot ezzel kapcsolatban.

Egy január 26-ai CNN jelentés szerint azonban most közelebb kerültünk a megoldáshoz. Ninja nagyjából 20 és 30 millió dollár közötti összeget keres a Mixernél! Ez az információ Justin Wardentől, az Ader vezérigazgatójától származik, aki elmondása szerint közvetlenül szerzett tudomást az egyesség részleteiről. A CNN felkereste Ninja ügynökségét a Loaded-et, akik azonban nem erősítették meg a hivatalos számokat.

A Mixer, a Twitch, a Facebook és Youtube harca tovább folytatódik a streamerekért, és nézőkért. Hogy megérte a váltás, azt ilyen hamar még nem lehet megmondani, viszont Ninját ekkora összeg mellett valószínűleg nem igazán érdekli.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×