WackyJacky ezúttal a magas és alacsony pingű játékosok közti különbségeket hasonlította össze a szervereken. Az eredményt pedig kiábrándítónak érzi.

Izgalmas bejelentést kaptunk a PUBG professzorától, a legfontosabb méréseket biztosító WackyJacky-től. Egyelőre nem egy újabb, konkrét eredményt, pusztán a következő videó beharangozóját. De már ez is akkora botrányt kavart, hogy elképzelni sem tudjuk, mi lesz a videó után.

Legfrissebb kísérletében WackyJacky a magas és alacsony pingű játékosok közti különbségeket vizsgálta. Az eredmény szerinte kiábrándító lesz a játékosok számára.

A videót váró rajongóknak elárulta, bár készen van a mérés, még nem teszi közzé az eredményeket. Nem azért, hogy feszültséget generáljon, hanem hogy adjon egy nap haladékot a PUBG Corp.-nak a magyarázkodásra.

Card

Természetesen a PUBG Corp. meg is érkezett a bejegyzés alá, és már előre elindult a magyarázkodás.

Egyelőre tehát a videó témáját tudjuk biztosra, az eredményekről csupán annyit, hogy WackyJacky szerint még az is lehet, hogy ártani fog a közösségnek, ha ezek kiderülnek. Nem túl jó előjelek, de az biztos, hogy az érdeklődésünket maximálisan felkeltette ezzel a beharangozóval!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×