Már csak egy nap és hivatalosan is elérhető a Warcraft III felújított változata, a Warcraft III: Reforged. Mikortól játszhatjuk pontosan?

A Warcraft 3: Reforged multiplayer beta verziója után a klasszikus RTS felújított változata, 4K felbontásban órákkal a hivatalos megjelenés előtt áll. A teljes verzió január 28-án jelenik meg, az az kedden. A pontos indulás időpontja 15:00 PT, de mit is jelent ez magyar idő szerint?

A hivatalos megjelenési idő tehát számunkra 2020. január 28. éjfél (este 12:00).

Vagyis a keddről szerdára virradó éjszaka már mehet is az egész estés kockulás! Fontos, hogy a játék megjelenésekor az Arranged Teams mode, melyet a vanilla játékosok jól ismerhetnek, a Reforged-ba nem került be. A The Frozen Throne ellenben helyet kap a felújított játékban, ahogy a multiplayer is fontos szerepet kap. A játékosok készíthetnek custom játékmódokat, melyeket meg is lehet osztani. A legnagyobb változás a grafikában érhető tetten, hiszen támogatja a 4K felbontást. A kezelőfelületet, a mapokat, a textúrákat teljes mértékben újraalkották, sőt új átvezető videók is készültek.

 

A Warcraft III: Refuged hivatalos honlapján bővebben belenézhetsz, mit is tartogat a holnap éjfélkor megjelenő játék.

Te játszani fogsz a megjelenés pillanatában?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×