Egy Call of Duty tartalomgyártó szerint ez várható a hamarosan induló Modern Warfare második évadában. Jöhet a régóta emlegetett battle royale mód is.

A Modern Warfare Season One decemberben indult, többek között egy új mapot, Crash-t hozta be. A Call of Duty játék második évada egy picit csúszik, a legfrissebb bejelentés szerint az első évad február 11-ig tart. Közben persze számos tartalomfrissítést kaptunk, többek között egy Crossbow-t, azaz nyílpuskát.

Persze továbbra kérdés, hogy vajon miért csúszik a második évad indulása, illetve milyen újdonságokra számíthatunk majd? Az biztos, hogy az Infinity Ward nem hagy majd izgalmak nélkül, ám egyelőre csakis spekulációkból, kiszivárgásokból tippelhetünk arra, hogy mit is kapunk február 11 után. Egy CoD tartalomgyártó, TheGamingRevolution egy videót állított össze az eddig kiszivárgott információkról – írja a Dexerto.

 

Eszerint a második évad azon túl, hogy számos friss kihívást és játékmódot tartogat, talán a feltételezett battle royale mód is elérhető lesz. A Youtuber egy Infinity Wardon belüli forrására hivatkozva azt mondja: ahogy a második évad indulása csúszik, úgy a BR mód is, hiszen több időre van szükség hozz”. Ez persze nem jelenti azt, hogy a második évadban indulna a játékmód. Lehet, hogy még a harmadik évadig várni kell rá, sőt még az is lehetséges, hogy a híresztelések ellenére törlik az ötletet.

Bár nincs konkrét információ arról, hogy milyen mapok érkeznek a játékba, valószínűleg folytatódik a játékmódok bővítése. Ahogy az már korábban kiderült, még számos játékmódot terveznek a fejlesztők, szóval eben nem lesz hiány.

Kép forrása: Activision

Ghost of Verdansk

Ami a többi tartalmat illet, a Youtuber feltételezi, hogy megérkezik az új operátor, a Ghost of Verdansk. Utóbbi egy Call of Duty: Modern Warfare 2 karakter, Simon „Ghost” Riley. Az arcát a Piccadilly map kivetítőjén fedezték fel a Modern Warfare-ben, még az 1.13-as frissítésben. Szóval most azt feltételezik, hogy operátorként hamarosan megjelenhet a játékban. Közben persze (ahogy arra a fejlesztők is rávilágítottak) dolgoznak olyan operátoron, aminek külseje illeszkedik a Milsim megjelenésbe.

Persze a fenti feltételezések még mindig csak találgatások, még akkor is, ha a TheGamingRevolution nem először fed fel olyan információt, mely később valóban megjelenik a játékban. Az Infinity Ward valószínűleg keményen dolgozik, hogy friss és izgalmas tartalmakat hozzon be a Season 2 indulásakor.

Szerinted mivel készülnek a fejlesztők február 11 után?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×