A jogszabályok miatt Kínában több játék is máshogy működik, mint általában. Ez alól nem kivétel a Fortnite sem, amiben a Vihar működése is eltér normálistól.

Azt már régóta tudjuk, hogy rengeteg dologban eltér a kínai Fortnite kliens a globális verziótól. A kínai jogszabályoknak megfelelően például semmilyen halálra utaló jel nem lehet a Fortnite-ban, így még több esetben a skineket is át kellett dolgoznia a kiadónak. Ezen kívül több játékmechanikai elem is jelentősen eltér…

Fun Fact: Fortnite China has a Storm Signal bar that goes down as you’re in the storm. Once it hits 0 you start losing health & the bar refills itself.
byu/firemonkey11 inFortNiteBR

Többek között a vihar sebzésének módja is máshogy működik!

Ringsel korábban készített is egy videót a jelenségről:

In Fortnite China you dont get Storm Damage
byu/Ringsel1 inFortNiteBR

A folyamatos sebződés helyett a HP/pajzs szintünk alatt megjelenik egy harmadik mutató, ami azt jelzi mennyi ideig tartózkodhatunk még a viharban. Ha teljesen 0-ra csökken a mutató, akkor Kínában azonnal meghal a játékos.

Ráadásul ezt „gyógyítani” sem lehet, mindenkinek egyetlen csíknyi lehetősége van, cserébe amíg tart a Viharpajzs, nem fogy a karakterek életereje.

Összességében ez nem egy rossz mechanika, könnyen el tudnánk képzelni, hogy ez alapján működik az alapjáték, vagy éppen a kompetitív módok.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×