A kérdés, amin mindenki elgondolkozott már, de szerencsére sosem derült ki éles meccsen.

Immáron 3 éves lesz a PUBG, ez idő alatt pedig a hardcore játékosok simán beletolhattak akár 4-5 ezer órát is a játékba, de bizonyos teóriák igazolására még ennyi idő sem elég, legalábbis, ha nem kísérletezünk. WackyJacky ezúttal viszont egy újabb érdekes szituációval találta szembe magát, egy általa közvetített meccsen ugyanis a két utolsó játékos pontosan egyszerre halt meg.

Ilyenkor mire számít az ember? Ugye, hogy a „döntetlen” feliratot várnánk, de hátrább az agarakkal, elvégre a PUBG-ről beszélünk!

Nos, itt sem az történt, amire számítottunk. A szituáció a következő: BloodyKill, egy buggy-val próbálta elütni ellenfelét, arra viszont nem számított, hogy az eközben ledobja a serpenyőjével. Így pontosan egyszerre haltak meg. A rendszer viszont előbb regisztrálta a serpenyő eldobását, a következő pillanatban pedig az azt eldobó aqualight halt meg az ütközéstől.

A mindent eldöntő szituáció

Ilyenkor a játék alapvetően annak adja a győzelmet, aki hamarabb megölte az utolsó előtti játékost, így aqualightnak kellett volna győznie, mégis a hamarabb elhunyó BloodyKill kapta a csirkevacsit.

Ez is igazolja, hogy a PUBG-ban a végkimenetel nem lehet döntetlen!

Egyértelműen egy bugról van szó, legalábbis, ha a rendszer korábbi állapotából indulunk ki, de így sem adta oda a döntetlent a két utolsó játékosnak.

WackyJacky videóját erre találjátok:

 

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×