Karácsonykor már a Nintendo Switch Pro változatával játszhatunk, ha lehet hinni a legújabb pletykáknak.

A megjelenésének évében elképesztő sebességgel fogyó otthoni és egyben mobilos játékélményt is lehetővé tevő Nintendo Switch új változata úgy tűnik már fejlesztés alatt áll.

Noha a PlayStation 4 sikereit még nem érte el a Nintendo Switch, ám az tagadhatatlan, hogy minden eddigi Nintendo termék közül ezt övezte a legnagyobb érdeklődés (ami persze nagyban köszönhető a vele egy időben megjelent The Legend of Zelda Breath of The Wild-nak is). Ennek köszönhető, hogy az Xbox One eladásait már túl is szárnyalták nemrégiben a Switch-csel.

A legújabb koreai forrás szerint a cég egy új, Nintendo Switch Próra keresztelt, változaton dolgozik az Nvidiával közösen, hogy egy erősebb processzort a gépbe építve simább játékélményt nyújthassanak.

A korábbi verzió működési idejének meghosszabbítását is tervezik a Pro változatba építendő nagyobb kapacitású akkumulátorral.

Arról nem szól azonban a fáma, hogy a jelenleg hiányzó 4k optimalizálásra képes lesz-e a Nintendo Switch Pro változata, de reméljük a fejlesztők nem feledkeznek meg erről sem.
A hír forrása szerint az upgradelt változat megjelenése 2020 utolsó felében várható, ami remek hír a Nintendo Switch játékai iránt érdeklődők számára. S játékból aztán nincs hiány, hiszen a Nintendo Switch-re már most is több érhető el, mint a másik két konzolra együttvéve.

Forrás: Gamerant
A borítókép csupán illusztráció

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×