Már kint van az éles szervereken a legfrissebb ADS változtatás. Az alap mechanika mellett több karakter is módosult, íme a a teljes lista!

A Ubisoft meglehetősen jó munkát végzett ezúttal is a tesztszerveren. Alig volt változtatás, amit finomhangolniuk kellett az éles szerverre történő migrálás előtt.

A röviden csak Y4S4.3-nak nevezett élesített csomagban egyedül a másodlagos SMG ADS változtatásának adatai változtak. A tesztszerveren még 0.35 másodpercre volt növelve az ADS, de hivatalos ciklusban ez már csak 0.275-re lett könnyítve.

Ezen a kisebb módosításon felül maradt minden a tesztelt formában, íme a teljes lista:

Echo

Echo az egyik olyan karakter, akit előszeretettel bannolnak a ranked mérkőzéseken, hiszen a Yokai drón képes sok bosszúságot okozni. De ami ennél is fontosabb, az effektje megakadályozza a plantolás. A japán operátor kütyüje éppen ezért mostantól meghekkelhető Dokkaebi eszközével, vagyis Echo mostantól nem immúnis a Logic Bomra. Ha Echo meghal, akkor Dokkaebi felveheti a telefonját, és meghekkelve a Yokai drónt, annak képét is láthatják a támadók. A változással együtt a Yokai drón apró fényjelzést is kapott: a drón fénye megváltozik, hogy mutassa, ki használja.

Az biztos, hogy ez jelentős változás Echo életében. Az operátor megcsörgetése azt eredményezheti, hogy ki kell nyomnia a telefont, addig pedig nem tudja használni a drónját. Ez esélyt adhat a támadóknak plantolni.

Ela

A Scorpion Evo3 visszarúgása csökkent az első 16 lövésnél, minden további lövés hasonló lesz, mint korábban.

Kép forrása: Ubisoft

Maestro

Maestro ALDA LMG-jén már nem használható az ACOG. A fejlesztők ugyanis úgy gondolják, hogy az ALDA LMG az ACOG nélkül is elég erős fegyver.

Jäger

Jäger 416-C AR fegyverének sebzése csökkent – 43 > 38

Ying

A Candela körvonalai már csak Ying számára láthatók, a villogás pedig jobban eloszlik, hogy hatásosabb legyen. A golyócskák száma 7-re nőtt (6-ról), robbanási idejük pedig 0.3 másodpercre csökkent.

A váltások alapvető oka, hogy Ying eszközének használata nehezen volt kiszámítható. A változások arra szolgálnak, hogy kicsit pontosabban, hatékonyabban tudjuk használni a golyókat. A falon keresztül is látható, hogy elértük-e vele a kívánt hatást.

Blackbeard

Kép forrása: Ubisoft

Blackbeard fegyverénél, ha pajzs nélkül használjuk, érvényesül a fegyverkategória ADS változása. Ha fent van a pajzs, ugyanaz az ADS lesz érezhető, mint eddig.

Finka

Finka Spear .308 fegyverének sebzése nőtt – 38 > 42

Nøkk & Smoke

Az FMG9 fegyver sebzése nőtt – 30 > 34

Nagyító alatt Lesion

Ugyan a kínai származású operátor ezúttal nem változott, a játék fejlesztői külön bekezdésben jelezték, vizsgálják Lesion teljesítményét. Véleményük szerint túlságosan sokat választják a játékosok, ezekben az esetekben pedig feltűnően jó eredményeket hoz. Könnyen lehet, hogy hamarosan befut rá egy egyensúly változtatás.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×