Újabb kozmetikai tartalmakkal bővül a PUBG Mobile repertoárja. Az extravagáns skinek a kínai újév megünneplése okán érkeztek a játékba.

Ha valaki látta már játék közben a PUBG Mobile-t, az jól tudja, hogy egyre kevésbé hasonlítható össze nagy testvérével. A klasszikus PUBG sokkal földhözragadtabb, míg a telefonos kiadás nem óvatoskodik, bizonyos esetekben már jobban hasonlít a Fortnite-hoz, mint az eredeti forráshoz.

Ilyen eset például a kozmetikai elemek kategóriája.

Már a szezonokat is máshogyan számítják mobilon, mint PC-n, vagy konzolokon, ez pedig azt jelenti, hogy jóval több Pass exkluzív skinnel lehet találkozni a PUBG Mobile-ban. Minél több tartalom, annál kreatívabbnak kell lenni. Ez pedig akarva akaratlan fejlődést, vagy éppen változást eredményez.

A legújabb leakelt skinek abszolút megfelelnek a „változásnak”, a kínai újév kapcsán érkező új tartalmak rendesen elrugaszkodtak a földtől!

Chinese New Year Outfits 🧧
byu/Aplusho1996 inPUBGMobile

Lenyűgözőre sikeredtek az új modellek, bár a bokorban bujkálós játékosoknak nem feltétlenül tudnánk őket ajánlani. Az már csak hab a tortán, hogy a háttérben parkoló Maserati lényegében egy Dacia skin, ráadásul nem is a legolcsóbb kategóriából való…

Reméljük minél hamarabb elérhetővé válnak az ünnepi skinek nálunk is!

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×