Az Epic Games hivatalosan is bejelentette, érkezik az Unreal Chaos Engine a Fortnite mögé. A v11.50-es frissítéssel fut be az új rendszer, még a Season 2 előtt tesztelni akarják.

A héten rossz hírrel szolgált az Epic Games, az eredetileg feburár 6-ra tervezett szezonzárást eltolták február 20-ra. Vagyis egészen pontosan két héttel lesz hosszabb a már egyébként is leghosszabbnak számító szezonja a Fortnite-nak.

Viszont mindennek oka van, a v11.50-es frissítéssel ugyanis egy teljesen új Unreal motort tesztelnek majd a játék mögött!

Az Unreal Chaos Engine lehetővé teszi majd, hogy a Fortnite-ban omladozzanak az épületek. Vagyis ha falat húzunk magunk köré, s azt valaki darabokra lövi, akkor tényleg darabjaira is fog esni az építményünk, nem csak szublimál.

Az új fizikai motort egy új, két hetes esemény során tesztelhetjük. Az Epic Games abban bízik, hogy a Chapter 2: Season 2 megjelenéséig az új motor minden gyerekbetegségét ki fogják tudni küszöbölni. Fontos lesz tehát a játékosok visszajelzése!

A baj az új motorral csak az, hogy rendesen le fogja terhelni a gépeinket. Azok a vasak tehát, amik eddig gond nélkül futtatták a Fortnite-ot, könnyen lehet, hogy az új rendszerben kissé megszenvednek majd a kezelésével. Arról nem is beszélve, hogy a konzolosok jobb, ha egy mélyhűtőbe helyezik a gépüket, mert azok sem fogják szeretni az új követelményeket.

Ha eddig is voltak FPS problémáid Fortnite közben, a v11.50 után sem lesz jobb a helyzet. Sőt, valószínűleg szignifikánsan romlani fog az élmény. Ajánlott a gép fejlesztése ebben az esetben!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×