A Dignitas játékosai pár nap múlva beköltöznek a Verizon által létrehozott 5G laboratóriumba és elkezdik az edzést az LCS tavaszi szezonjára.

Az esport iparágon még pár éve is sokan nevettek, de mára akkora jelenség lett, hogy mindenki be akar szállni a buliba, amíg még lehet. Mivel már a legnagyobb cégek is ebben látják a jövőt, sokan teszik fel a kérdést, hogy merre fejlődik majd tovább az esportok világa és próbálnak saját maguk utat törni, hogy domináns pozícióba kerülhessenek.

 

A Verizon egy amerikai telekommunikációs cég, akik közel 119 millió felhasználó számára biztosítanak wireless szolgáltatásokat. Mivel az őket érintő legnagyobb technológiai fejlesztés jelenleg az 5G, ezért ezzel próbálnak az élre törni. Most a Dignitas organizációval léptek partneri kapcsolatba és Los Angelesben nyitnak egy 500 négyzetméteres esport edzőtermet.

Ebbe a Verizon 5G Lab-nek nevezett létesítménybe költözik be a Dignitas League of Legends esport csapata még januárban és készülnek majd az LCS megpróbáltatásaira. Persze az együttműködés során azt is tesztelik miben forradalmasíthatja az 5G az esportokat és mit kínálhat a játékosok számára.

A Verizon azt reméli, hogy a késleltetésmentes 5G, nélkülözhetetlenné válik a jövőben és kifejezett előnyt fog nyújtani főképp a mobilon játszódó esportok világában.

forrás: crweworld.com

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×