Örök kérdés a közösségen belül, mi alapján dönt a LoL skinek alanyáról a Riot Games. Most a Prestige skinek kerültek terítékre, I am Carlos pedig részletesen válaszolt.

A League of Legends közösség kedveli a Prestige skineket. Teljesen mindegy, hogy milyen visszhangja van a jelenségnek a közösségi médiában, a Riot Games nem egyszer nevezte elsöprő sikernek a speciális skinek rendszerét.

Pont emiatt nem is terveznek leállni velük.

Időről időre befut egy-egy Prestige skin, és mindenki boldog. Ezeket vagy limitált ideig egy esemény keretein belül érhetjük el, vagy az évente frissülő Prestige Vaultba kerülnek, ahonnan az adott évben megjelenő Prestige pontokkal vehetjük ki őket.

Mivel mostanra már komoly mennyiség halmozódott fel belőlük, így már nem is tekintjük őket annyira értékes tartalmaknak, mint mikor az első megjelent. De mégis mi alapján választ alanyt a Riot Games? Erre a kérdésre a legutóbbi Ask Riot kiadásban végre válaszolt a kiadó.

Forrás: Riot Games

I am Carlos, a skinekért felelős csapat vezetője elmondta, több szempontot is figyelembe vesznek, amikor a soron következő Prestige skin alanyáról döntenek.

  • Van olyan skin, amely jól állna a tematikába beválasztott egyik hősnek?
  • Mennyire népszerű a hős, és mikor kapott utoljára hőskinézetet?
  • Kaptak-e már korábban speciális hőskinézetet? (Ha csak lehet, a Riot szeretné elkerülni a duplázást, de előfordulhat olyan eset, amikor nincsen jobb jelölt. Ekkor a kinézetcsalád olyan esemény része, amelyhez tényleg ki kell adni ilyen hőskinézetet.)

„Eddig jellemzően a sokat játszott hősök kaptak Prestige skint, de kísérletezünk kevésbé népszerű karakterekkel is, és kiderül, mennyire tetszenek a játékosoknak.”

A fejlesztő külön kiemelte, ezek a skinek nem összekeverendők a Legendary skinekkel. Egy legendás kinézet elemeiben változtatja meg a karaktert, míg a Prestige skinek egy, már meglévő tartalom vonzóbb, csillogóbb kiadásai. Jelenleg nem készül Legendary skinre épülő speciális verzió.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×