Régóta várt új funkció érkezhet nemsokára.

Korábban már több alkalommal szó volt arról, hogy valamiféleképp szét kellene választani az átlagos „casual” játékosokat a hardcore playerektől, akik véresen komolyan veszik a játékot. A PUBG Corp. munkatársai is aktívan szerepet vállaltak ekkor, többen elmondták a személyes véleményüket, de azóta teltek-múltak a hónapok és mégsem történt semmi. Most viszont a PUBG stúdió igazgatója, Brian Corrigan megtörte a jeget.

Corrigan Twitteren árulta el, hogy hamarosan szét fogják választani a casual játékosbázist a hardcore játékosoktól, egy új játékmód formájában. A kompetitív mód bevezetéséhez először a kompetitív rangokat kell behozniuk, amit korábban több alkalommal tesztelhettünk a PUBG Labs keretein belül.

A jó hír pedig, hogy a következő, azaz a 7. szezonban már meg is érkezhet a kompetitív mód!

Persze ez még nincs egyelőre kőbe vésve, ezt Corrigan utólag tette hozzá (természetesen miután a PUBG közösség már kompetitív lázban kezdett égni). Hamarosan visszatér a kompetitív rang tesztelése a PUBG Labs-be és ha sikerült tökéletesíteni a rendszert, akkor fog bekerülni a játékba. Ez persze egyáltalán nem zárja ki azt, hogy a 7. szezonra megérkezzen az új kompetitív mód.

Reméljük a legjobbakat!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×