A Respawn nemrég felfedte az Apex Legends következő karakterét Forge-ot. Egy adatbányász most a „következő” karakterről is talált valamit.

A Revenant hősről nem most hallunk először, hiszen még tavaly októberben feltűnt a Fight or Fright Collection event októberi előzetesében, mint a különleges esemény kvázi a halloweeni harcok házigazdája.

 

Azóta sokan gondolják, hogy a Revenant a jövőben egy használható karakter lesz a játékban. Most a jól ismert Apex adatbányász That1MiningGuy talált egy teljes alakos képet a karakterről az EA weboldalán, melyet természetesen fel is töltött a Twitterre.

Bár nem ez volt az első eset, hogy valamiféle kiszivárgás került elő a Reventant kapcsán,  That1MiningGuy szerint a képet elrejtették a nyilvánosság elől az EA Answers oldalán. Az URL kis megváltoztatásával viszont sikerült hozzáférni.

Kép forrása: EA

Hogyan derült ki mindez?

Ez a link volt a hunyó: https://answers.ea.com/html/assets/al6-ahq-background-desktop-retina.jpg

Az itt látható címben az al6-ot kellett al7-re változtatni. Az al6-os volt Forge képe, a következő szám pedig már a Revenant képét adja ki. Nem is gondolnánk, hogy ilyen egyszerű, nem? A közösség nagy része minden okkal úgy gondolja, hogy a Revenant lesz a következő karakter. Mindeközben tegnap bejelentették az Apex Legends negyedik évadát, ami február 4-én számos változást hoz el a játék életébe.

Forge, egy új sniper és mapváltozások – Apex Legends 4. évad

 

Többek között bekerül Forge, sokan pedig úgy gondolják, hogy a Respawn már a következő karakteren dolgozik, mely akár már a negyedik évadban megjelenhet. Nem sokkal a kép megjelenése után egyébként egy Reddit felhasználó is feltöltött egy képet, mondván ő a Season 4 képein véli felfedezni a karaktert, rejtett módon.

Kép forrása: Reddit

Annak ellenére, hogy a Revenantról sok pletyka kering, a Respawn persze még nem jelentett be semmi biztosat.

Te mit gondolsz? Játszható karakter lesz Revenant a következő évadban?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×