A Respawn Entertainment a tegnapi devstream alkalmával bejelentette az Apex Legends negyedik évadának újdonságait. Több dolog lett hivatalos.

Az Apex Legends: Assimilation legfontosabb újdonsága, hogy a játékba bekerül Forge, egy új karakter, akinek támogató szervezete a Hammond Robotics. Természetesen új fegyvert és friss Battle Passt is bejelentettek – írja a Dexerto. A rajongók tegnap tűkön ülve várták, hogy a Respawn Ent. élő adásában, az egyéves évforduló ünneplése mellett végre a negyedik évad újdonságairól beszéljen.

Mikor indul az Apex Legends: Assimilation évada?

Ahogy a Respawn megerősítette, az a negyedik évad 2020. február 4-én indul, ami pont a játék egy éves születésnapja. Az évad az újdonságok mellett számos minőségbeli fejlesztéssel is jár: számtalan hibát és egyéb játékmenetbeli problémát javítanak.

Új hős: Forge

A korábbi kiszivárgásokból már lehetett tudni Forge-ról, ám a fejlesztők most hivatalosan is lerántották róla a leplet. A karakterről korábban is megjelent az alábbi kép, amiből kiderül, hogy a karakter számos része mechanikus eszközökkel van kiegészítve.

Kép forrása: Respawn

Bár a Respawn nem ismertette pontosan a karakter képességeit, Forge a korábbi kiszivárgások szerint képes rövid hatótávú kötelet használni, amivel magához tudja húzni az ellenfeleket, vagy fel tudja magát lökni vele a levegőbe. Ezen kívül a levegőből le is tud gyorsan érkezni (szuperhős érkezésszerűen). Az ellenfelek megölése esetén Forge élettöltést és speed boostot is kap.

A streamből viszont az is kiderül, hogy a karakter milyen háttér történettel rendelkezik, és milyen szinten köthető a Titanfall játékokból ismert Hammond Robotics céghez.

Új fegyver: Sentinel

A Sentinel egy bolt-action sniper rifle, amely „azonnal átlövi a páncélt, még mielőtt észrevennéd”. Ez a hatodik mesterlövész-puska az Apex Legends-ben, a Longbow DMR, a G7 Scout, a Triple Take, a Charge Rifle és a Kraber .50 mellett.

Kép forrása: Respawn

Új Battle Pass és évfordulós ajándékok

A friss évad indulásával új Battle Pass-t is kapunk, ami „100 exkluzív jutalommal érkezik, köztük legendás skinekkel, az Apex packokkal, új betöltő képernyővel, zenékkel. Bárki, aki február 4-11 jelentkezik be, különleges ajándékokat kap:

  • Year 1 Origami Flyer charm
  • Year 1 Loyalty badge
  • 10k XP az aznapi első meccseden

Kép forrása: Respawn

A devstreamben Jason McCord dizájner elmondta, hogy World’s Edge map „nagy változásokon” megy keresztül. Sajnos erről részleteket nem osztottak meg, így erre is csak a kiszivárgásokból tippelhetünk. A mapon felfedezhető Hammond Robotics táblák például arra utalhatnak, hogy a szezon indulásával friss épületek kerülnek a mapra, melyeket ez „a cég épít”.

Kép forrása: Respawn

Ranked 3. szezon

A negyedik évad indulásával elindul az Apex Legends Ranked harmadik része, mely egy új ütemtervet tartogat. A kompetitív évad két részre oszlik, melyek mindegyike körülbelül hat hétig tart, mielőtt újraindul. Az eredeti Kings Canyon visszatér a második szakaszra (március 24-től május 5-ig), míg az első rész mapja továbbra is a World’ Edge lesz (február 3-tól március 23-ig).

Kép forrása: Respawn

Egyelőre a Respwn nem mutatott be friss előzetest a negyedik évadhoz, így ehhez kapcsolódó videóra még várunk kell. Ne feledjétek, hogy a Grand Soirée Arcade esemény még javában zajlik, egészen január 28-áig lehet kifarmolni a jutalmakat.

 

Mit gondolsz a negyedik évad újításairól?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×