A CS:GO modellek eddig is rengeteg felfordulást okoztak nehéz láthatóságuk miatt. Mostanra azonban már eljutottunk a szó szerinti láthatatlanságig.

Szinte már a megjelenés óta csak a baj van a Shattered Web újításaival. A friss CS:GO modellek láthatósága ugyanis a legtöbb pályán finoman szólva is nehézkes. A közösség és a versenyek szervezői egyből bojkottba is kezdtek, aztán jött a Valve és mindenkinek lenyomta a torkán a hibás modelleket.

Megfenyegették a FACEIT-et, hogy ha nem engedik vissza az új Agent skineket, letiltják a szervereiket.

Az új CS:GO modellek tehát továbbra is szabadon garázdálkodnak a szervereken, a hibák pedig egyre durvábbak. A legújabb esetben például konkrétan egy láthatatlan karakter tűnt fel a szervereken.

A fenti képen bizony ott van az ellenfél, csak semmit nem látunk belőle. A lövedéke a célkereszt fölött látható, valahonnan a rámpáról tüzelt. Az esetről egyébként videó is készült, ami tökéletesen igazolja a hiba abszurditását.

New Camouflage Skins Be Like from r/GlobalOffensive

A meccset később direkt visszanézték, hogy legalább kiderüljön egy külső kameraállásból, hogy melyik skin ennyire hibás. A helyes válasz a KSK Agent skin.

Reméljük a Valve is felfigyel az esetre, és ha nem is az összes Agent skint, de legalább a KSK-t kivonja a forgalomból. Vagy helyre pofozzák annyira, hogy ne legyen game breaking hiba belőle.

×