A decemberi V-Bucks razzia után ezúttal a harmadik féltől származó outfitekre csapott le az Epic Games.

Decemberben már láthattuk, az Epic Games tényleg komolyan veszi a Fortnite megtisztítását. Először a V-Bucks árusokra csaptak le, visszafordítottak minden illegálisnak minősített tranzakciót. Vagyis aki nem a játékon belül vette a V-Bucksot, hanem egy külső oldaltól, az minden vagyonát elbukhatta a Fortnite-ban.

Hiszen nem csak a harmadik féltől vásárolt V-Bucksokat vonta vissza az Epic, hanem a belőlük vásárolt skineket is elvették a profilokról.

A helyzet ismét ugyanez, de a V-Bucks vásárlók helyett most az exkluzív skinek tulajdonosainak kell aggódniuk. Legalábbis azoknak, akik nem tisztességes úton jutottak hozzá. Ezeket a skineket ugyanis szintén illegálisnak minősítette az Epic, a vadászat pedig elindult.

A Fortnite szabályzata szerint már régóta tilos skineket és felhasználói fiókokat venni. A fekete piacon árult skinekre mostantól azonban keményen le is csapnak, elsőként az iKonikkal kezdenek.

Aki tehát nem saját Samsung S10+ telefonja mellé kapta meg, hanem mástól vette, kezdhet aggódni. Az ilyen iKonik skineket ugyanis elkezdte kivizsgálni és visszavonni az Epic. Úgy tűnik tehát, hogy harmadik féltől származó V-Bucksot vagy skint venni, egyre kevésbé éri meg hosszú távon.

Maradjon mindenki az Item Shopnál, abból még sosem volt baj.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×