Ma este az Apex Legends fejlesztői egy elő adás keretében ünneplik a játék egy éves évfordulóját, sőt azt is megmutatják, mire számíthatunk a negyedik évadban.

Nem vagyunk messze az Apex Legends negyedik évadának indulásától, ami heteken belül esedékes. Ma a Respawn Entertainment olyan élő streamet tart, melyben bepillantást nyerhetünk abba is, hogy milyen módon változik majd a free-to-play shooter a következő évadban – írja a GamesRadar.

A rejtélyes UFO megjelenése után a stúdió bejelentette, hogy ma, magyar idő szerint este 7 órakor egy fejlesztői streamet tartanak, hogy megünnepeljék az Apex Legends első évfordulóját. A játék 2019. február 4-én jelent meg.

A Twitter bejegyzés alapján nem egyértelmű, hogy a stream pontosan milyen felületen lesz majd látható, de gyaníthatóan a hivatalos Twitch csatornán lesz élőben nézhető, majd valószínűleg a közvetítés utólag visszanézhető lesz a Youtube-on.

Az Apex Legends negyedik évadáról eddig nem sokat tudni, így igen izgalmas közvetítés elé nézünk. A pletykák szerint az új szezon indulásakor kapunk egy új karaktert, illetve jelentős változáson mehet keresztül a map is. Kerülhetnek be új fegyverek, illetve játékmódok. Talán az a fránya level 500-as hiba is javítva lesz.

Ezúton is boldog születésnapot kívánunk az Apex Legends-nek!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×