Viccnek szánhatta a Ubisoft, de végül közfelháborodás lett az új Mozzie Twitch Prime skinből.

„Karrierem itt véget ért” és „Lassan elérik a Fortnite szintet” típusú kommentektől hangos a Rainbow Six közösség. A felháborodás oka az újonnan bemutatott Mozzie skin, melyet a Twitch Prime felhasználóknak szánt a kiadó.

Ennek ugyanis már semmi köze a Rainbow Six világához, egy teljesen indokolatlan Pizza-bukósisakot kapott.

A kommentek egybehangzó véleményét foglaljuk össze amikor azt mondjuk: ennél feleslegesebb skin nem is érkezhetett volna. Nem is néz ki jól, és teljesen haszontalan.

 

Bár tény, hogy védőként Mozzie előszeretettel bujkál a fedezékek mögött, ez a skin még akkor is túl feltűnő. A drónok hackelése után, mikor már harcra kerül a sor, ezt a skint egyből kiszúrják még a legkisebb résen keresztül is, annyira rikító. Sokan csupán értetlenkednek a dolog előtt, mások szerint önmaga sírját ássa meg a Ubisoft, ha ilyen irányban halad tovább.

A nemzetközi véleményekkel párhuzamosan a magyar játékostársak sincsenek elragadtatva a dologtól.

Kevés esély van rá, hogy a Rainbow Six fejlesztői visszavonják a frissen bejelentett skint, pedig simán indokolt döntés lenne. Egyrészt csak a savat kapják miatta, másrészt úgyse fogja senki használni. Mindenkinek jobb lenne, ha ez be se kerülne a játékba!

×