A Fortnite legújabb Emote-ja több variánst is kapott. Ám a játékosok szerencséjére az Epic egy ernyő alá vette mindkettőt, így lényegében egy áráért kettőt kaphatunk.

Az Epic Games szereti időről időre fejleszteni az Item Shop tartalmakat. Ezzel igyekeznek fenntartani a vásárlókedvet a közösségben. Így jelentek meg idővel az exkluzív Outfit stílusok, amik ugyan nem drágítanak egyetlen kozmetikai tartalmon sem, cserébe mindenki szívesebben nyúl a pénztárcájához, ha tudja, az adott árért több elemet kap.

Most nagyon úgy néz ki, hogy az Emote-ok is megkapják a maguk „stílusait”. Ma megjelent a Cap Kick Emote, ami a Rock Paper Scissors nyomdokaiba lép.

Kevés olyan Emote-tal találkozhattunk eddig, aminek több végkimenetele volt. Azt tudjuk már egy ideje, hogy az Epic szeret reflektálni a meme-világra a kozmetikai tartalmakkal, így őszintén szólva várható volt a Cap Kick érkezése.

https://www.youtube.com/watch?v=MJn6hUtnvMc

 

Aki nem ismerné a kihívássorozatot, az bőven megtud mindent a mozgalomról az új Emote-ból. Azoknak, akik vállalták a kihívást, egy rövid videóban rögzíteniük kellett, ahogyan lerúgnak egy kupakot egy üvegről. A feladat egyszerűnek tűnik, ám a valóságban nem könnyű összehozni a sikeres végeredményt.

Pontosan ezt örökítette meg a fejlesztőcsapat is, a karakterünk ugyanis van, hogy elrontja a rúgást a Fortnite-ban!

Cap Kick emote has two results
byu/mopper inFortNiteBR

Aki szeretne szerencsét próbálni a Fortnite-on belül, az most megteheti, a Cap Kick Emote 200 V-Buck ellenében bárki gyűjteményébe bekerülhet.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×