Twitch, Maestro és Mozzie is megkapta új bundle-jét. Az első csomag ma érkezik, érdemes lesz figyelni.

A Twitch Prime akcióknál jelenleg nem létezik egyszerűbb és átfogóbb ajándékozási rendszer a gamer világban. Akár egy ingyenes próbahónap alatt is rengeteg mindent szerezhetünk be, de a havi pár dolláros előfizetés is bőven megéri azoknak, akik szeretik az exkluzív skineket.

Csupán össze kell kötni a különböző klienseket (Ubisoft, Steam, Blizzard, LoL) a Twitch profiloddal, és máris kapod az ingyen cuccokat.

A Rainbow Six: Siege legújabb bundle felhozatalát már be is jelentette a Ubisoft. Összesen három bundle várható, Twitch, Maestro és Mozzie mellé. Ezeket az ingyenesen megszerezhető ajándékokat fokozatosan adagolja majd a Ubisoft. Megszerzéséhez a már említett Twitch Prime kell csupán és kész. Ez után csak be kell lépni, és igényelni az ingyenesen nekünk járó bundle-t. Az első csomagot január 23-án küldik ki a Prime felhasználóknak.

 

A skineket egyelőre nem szeretnénk minősíteni, maradjunk annyiban, hogy a közönségnél már kiverte a biztosítékot a Mozzie-csirke. Ja és a citromsárga Maestrónak sem örültek annyira.

Neked van már Twitch Prime-od?

×