Elon Musk nem először akar játékokat portolni a Tesla autókba. Most arra kíváncsi, van-e igény a The Witcher portra?

A The Witcher Tesla portja akár valóság is lehet a jövőben, amennyiben Elon Musk szavazásának célja az, hogy a játék az autókban is megjelenjen. A CD Projekt RED híres játékának portjáról maga Elon Musk indított szavazást a Twitteren – írja a CCN. Nem kétséges, hogy a The Witcher népszerűsége most is töretlen, köszönhetően annak is, hogy a Netflix sorozat szintén sikeresnek mondható.

Elon a Twitteren tette fel a nagy kérdést:

„Szeretnétek játszani a The Witcher játékkal a Teslában? (A sorozatot a Netflixen nézhetitek a Teslában)”

Kép forrása: Twitter

Nem meglepő módon a válaszadók 85 százaléka igennek válaszolt a felmérésre. Musk azonban nem fejtette ki, hogy pontosan melyik epizódról van szó, de gyaníthatóan a The Witcher 3: Wild Hunt-ról annak fényében, hogy a sorozat miatt most ismét felkapott lett.

Persze nagy kérdés, hogy műszakilag lehetséges-e a portolás. A The Wicher három gépigénye nem alacsony, ám tudjuk, hogy a Tesla autóiban már jelenleg is elérhető néhány játék, mint a Cuphead, a Fallout Shelter, vagy a Stardew Valley.

Ráadásul a slusszpoén, hogy ezek a játékok is egy pont ugyanilyen szavazás után kerültek be!

Komolyabb gépigényű játékokról viszont eddig nem érkeztek tesztek.

Kép forrása: Tesla

Persze a The Witcher 3 Nintendo Switch portja bizonyíték közben arra, hogy a játék kisebb teljesítményű rendszeren is futtatható, persze a vizuális minőség csökkentésével. Musk Twitter bejegyzése inkább törekvésnek tűnik, nem pedig egy fejlesztési projektnek. Szóval egyelőre nincs garancia arra, hogy lesz Witcher port a Teslában.

Te örülnél neki, ha lenne?

https://www.facebook.com/groups/1065411683648421/

×