A Konami Digital Entertainment B.V. bejelentette az eFootball.Pro verseny Matchday 3 közvetítési menetrendjét, ami vasárnap (2020.01.25.) kerül megrendezésre Barcelonában, a Highvideo Studiosban.

A rajongók a PES hivatalos Youtube és Facebook felületein követhetik majd figyelemmel élőben, ahogy egymásnak feszülnek Európa legjobb eFootball csapatai a 3-3 elleni kooperatív meccseken – adta hírül a Cenega Hungary.

A közvetítés menetrendje a következő:

  • 13:15 – Boavista FC vs Juventus
  • 14:05 – AS Monaco vs FC Nantes
  • 14:55 – Celtic FC vs Manchester United FC
  • 15:45 – FC Barcelona vs Arsenal FC
  • 16:35 – FC Bayern München vs FC Schalke 04

Minden szem a nap legfontosabb meccsére fog szegeződni, melyben a két német klub, az FC Bayern München és az FC Schalke 04 fog összecsapni először az esport arénában, majd vasárnap este újra az Allianz Arénában a német liga részeként. A Matchday 3 során a bajnokság eddigi két legjobb csapata is megmérkőzik egymással. Az FC Nantes igyekszik behozni lemaradását a három ponttal vezető AS Monaco ellen az eFootball.Pro címért küzdve.

A Juventus folytatni kívánja a Matchday 2 alkalmával tanúsított teljesítményét, mely során összesen nyolc gólt szerzett az FC Schalke 04 ellen, hétvégén pedig a Boavista FC-vel fognak összekerülni. Az FC Schalke 04 ellen a Matchday 2 során aratott győzelmük válogatása az alábbi linken tekinthető meg:

 

A liga jelenlegi állása

Kép forrása: Cenega

A feltörekvő esport játékosoknak még mindig lehetőségük van csatlakozni az eFootball.Open, az internetes esport bajnokság meccseihez az eFootball PES 2020 „Matchday módján keresztül. Az internetes kvalifikáció még tart, de 2020. február 9-én véget ér, és csupán minden régió 50 legjobb játékosa fog továbbjutni a döntőbe. További eFootball.Open információkért látogass el a https://efootballpro.konami.net/open/overview/efootball-open/ oldalra.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×