Annak ellenére, hogy a Matrix 4 visszahozza Neot és Trinity-t, a Hugo Weaving által megformált Smith ügynök nem tér vissza.

Azt már biztosan tudjuk, hogy Neo és Trinity, a korábbi Matrix trilógia két főszereplője a következő részében is feltűnik majd, ám ez sajnos nem igaz a sorozat egyik ikonikus karakterére: Smith ügynökre. Hugo Weaving, aki mind a három Matrix filmben az öltönyös rossz fiút (vagy programot) alakította, elmondta: nem szerepel a 2021-es filmben, annak ellenére, hogy Lana Wachowski rendező szerepet kínált neki – írja a GamesRadar.

„Nem leszek benne. Valóban kaptam ajánlatot, de sajnos nem lesz időm rá. Jelenleg egy másik filmen is dolgozom (The Visit), és azt hittem el tudom vállalni mindkettőt, de kiderült, hogy a dátumok miatt nem fog menni. Beszéltem Lanával, és láttuk, hogy ez így sajnos nem jön össze” – mondta Hugo.

Kép forrása: Matrix

 

Annak ellenére, hogy az új Matrix filmben Smith ügynök nem szerepel, továbbra is nagyszerű színészek alakítják majd a főbb szerepeket. Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss újra Neo és Trinity szerepében tetszeleg majd, míg a Watchmen szereplője, Yahya Abdul-Mateen II és Neil Patrick Harris szintén feltűnik majd.

A Matrix 4-et 2021. május 21-én mutatják be, pontosan azon a napon, mint a John Wick 4-et.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×