A híres Overwatch leaker, Metro nemrég érdekes információkat osztott meg a közösséggel. Egy frissítés talán egy teljesen új lehetőséget hoz be a játékba.

Metro volt az egyik olyan kiszivárogtató, aki még a 2019-es BlizzCon bejelentése előtt infókat osztott meg az Overwatch 2-ről. A Overwatch közösségben most olyan pletykát indított el, miszerint egy hamarosan érkező frissítéssel bekerülhet a hero ban rendszer a játékba – írja a Dexerto.

Metro néhány napja, január 20-án írt arról a Twitteren, hogy a hero ban egy olyan opció, amelynek bevezetésén a fejlesztők jelenleg keményen dolgoznak.

„Azt pletykálják, hogy egy nagy OW frissítés várható néhány héten belül. Nagyon valószínű, hogy a hero ban rendszer bekerül a játékba, amin a fejlesztői csapat keményen dolgozik” – írta Metro.

Közben Metro persze arra is felhívja a figyelmet, hogy a forrás most más, mint az Overwatch 2 esetében, így nem árt fenntartásokkal kezelni a pletykát.

Kép forrása: Blizzard

Hogyha érkezik is a hero ban a játékba, akkor sem tudjuk még elképzelni, hogy pontosan milyen formában. A Rainbow Six Siege-ben például a ranked meccsek előtt lehet 4 darab operátort kitiltani, hogy azok ne vehessenek részt a meccs további részében.

A lehetőség minden bizonnyal elég nagy változást hozna az Overwatch életébe, melyben eddig sosem volt ilyen rendszer. Elvileg tehát lesz egy nagyobb frissítés heteken belül, ami akár a hero bant is elhozhatja. Erről pontos, illetve hivatalos infók persze még nincsenek, de amint lesznek, megosztjuk veletek.

Te örülnél a hero bannak az Overwatch-ban?

A borítókép csak illusztráció.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×