Karakin immáron az éles szervereken is elérhető.

Ahogyan tegnap beszámoltunk róla, a hajnali karbantartás sikerrel zárult, így már az éles szerveren is élvezhetjük a 6.1-es frissítés adta újdonságokat. A change log azóta is változatlan, viszont aki nem követte a teszt szerver újításait, annak összefoglaltuk röviden a most megjelent változásokat:

  • Megérkezett Karakin, az új 2×2 km-es sivatagi pálya
  • Ezzel együtt a fekete zóna, ahol a mező helyett a házakat bombázzák
  • Bekerült a C4 robbanószer
  • Kaptunk pár rombolható falat
  • Megérkezett a Survivor Pass: Shakedown, ezzel együtt a 6. szezon
  • Kivették Vikendit, a helyét Karakin vette át

A teljes listát itt találjátok

A frissítéssel egyetemben kezdetét vette a 6. szezon, ami új Survivor Pass-t és ezzel együtt rengeteg új skint takar. Továbbá elkezdték az 5. szezon után járó skinek kiosztását. Ezt a rendszer több hullámban osztja ki, szóval akár 2 nap is lehet, mire mindenki megkapja.

 

Noha a fejlesztők megígérték, hogy Karakin loot spawnját átdolgozzák, erről egyelőre semmilyen információt nem osztottak meg. A patch notes nem változott és Twitteren sem jelezték, hogy javítottak volna a looton. Így erre egyelőre még várni kell, de remélhetőleg pár napon belül ez is megérkezik.

Aki szeretne felkészülni, az nézzen szét a korábbi cikkeink között, de figyelmetekbe ajánljuk Karakin prémium loot és alagúttérképét, illetve a 6.1-es update teljes leírását is.

A frissítés mérete: ~7,9 GB

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

UPDATE:

A fejlesztők Twitteren közölték, hogy továbbra is dolgoznak a loot javításán. Egyelőre még nem tűztek mellé időpontot. Az biztos, hogy a következő frissítéssel érkezik a javítás.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×