Luke Shaw Xbox profilja igencsak meglepő statisztikákat mutatott a fiatal hátvéd időtöltési szokásairól. Tízszer többet játszik, mint amennyit a meccseken szerepel.

A 24 éves balhátvéd nem éppen azt a karriert futja be a Manchester Unitednél, mint amiről álmodott. Lassan 6 éve, vagyis 2014-ben csatlakozott a Vörös Ördögök csapatához. Az ember azt hinné ennyi idő alatt egy olyan kaliberű tehetség, mint ő, már megalapozta a jövőjét, mint klub legenda. Ám sajnos a sérülések keresztülhúzták a számításait…

A PSV Eindhoven ellen elszenvedett lábtörése óta Shaw nem a régi, sérülékeny lett.

Ez pedig azt jelenti, hogy bőven volt ideje játszania kedvenc játékaival.

Egy Twitter felhasználó utána nézett Luke Shaw Xbox fiókjának és igencsak meglepő statisztikával távozott onnan. Az angol hátvéd két játékkal játszott kiemelkedően sokat, a Call of Duty-val (CoD:MWR) és a Fortnite-tal.

Ráadásul mindkettőben több időt töltött el, mint hivatalosan csapatának kezdőjében!

Ha lehet hinni a számoknak, a United mezében eddig összesen 9389 percet játszott. Fortnite-ban majd’ kétszer ennyi időt töltött el, összesen 18780 percet. A CoD lehet az abszolút kedvenc, ide ugyanis 74800 percet dolgozott be.

 

Luke Shaw egyébként a világ egyik legjobban fizetett balhátvédje. Mindenkinek olyan menedzser kellene, mint amilyen neki van.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×