Kritikus „game breaking” hiba keseríti meg a játékosok életét az éles szervereken.

Nagyon úgy fest, hogy a Teszt szerveren ezúttal sem jött elő minden hiba. Ellenben az éles szerveren máris is előjött a 6.1-es frissítéssel érkezett kritikus hiba, amit remélhetőleg minél hamarabb a fejlesztők.  A probléma akkor jelentkezik, amikor beszállunk egy járműbe, vagy amikor átülünk egy másik ülésre. Ilyenkor a játék kifagy, de még a következő újraindulás után is fagyást tapasztaltak a játékosok.

Jó esetben második/harmadik próbálkozásra visszaenged a játék, ezt követően pedig már csak a szerencsén múlik, hogy a karakterünk él-e még.

-Na, kihez ülsz be? -Áh, ezt most inkább hagyjuk, megyek gyalog!

A hiba létezését több játékos is megerősítette, ráadásul egymástól függetlenül tapasztalták különféle pályákon. A bug egyébként pont azért nem jelentkezhetett Karakinon, mivel ott nem helyeztek el egyetlen működő járművet sem.

A fejlesztők már tudnak a problémáról,  elkezdték vizsgálni, hogy pontosan mi idézheti elő a hibát. Remélhetőleg még a mai napon javítják, tekintve, hogy mekkora problémáról van szó. Addig is jobban jártok, ha hanyagoljátok a járműveket, nehogy ezen múljon a csirkevacsi…

UPDATE: Ezúttal rekordgyorsasággal sikerült kijavítaniuk a hibát. Ezzel együtt a Death cam újonnan felmerülő hibáit is javították.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×