A Half-Life Alyx megjelenéséig a kollekció ingyenesen játszható a Steam felhasználók számára. Erről tegnap értesítette a Valve a játékosokat.

Vészesen közeleg a Half-Life: Alyx VR játék megjelenése, annak érdekében pedig, hogy mindenki ráhangolódjon, a Valve ingyenesen elérhetővé teszi a korábbi címeket a Steam szolgáltatásban. Ha valaki tehát szeretné újrajátszani a Half-Life játékokat az Alyx előtt, most megteheti. Ez azt jelenti, hogy a játékok nem maradnak meg, csupán az Alyx megjelenésének napjáig játszhatók ingyen. Hogy az pontosan melyik nap, azt a Valve nem osztotta még meg, csupán a hónapot tudjuk: március.

Kép forrása: Steam

 

A márciusig ingyen játszható csomagban a következő címek szerepelnek:

Half-Life
Half-Life 2
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two

„Bár a Half-Life: Alyx a Half-Life 2 eseményei és előtt játszódnak, de a karakterek és történetelemek ugyanazok. A Half-Life: Alyx csapata úgy véli, hogy az új játékot úgy lehet majd a legjobban élvezni, ha ismerjük a korábbi játékokat. Ezt akartuk mindenki számára elérhetővé tenni” – írja Valve a hivatalos bejelentésben.

A Half-Life: Alyx már előrendelhető a Steamen, a fenti játékok pedig ingyen elindíthatók minden Steam felhasználó számára.

Te újrajátszod a Half-Life játékokat most ingyen?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×