Ezúttal sem kíméli a pénztárcánkat az EA Sports. A 19. Team of the Week is tudott hozni olyan neveket, akik miatt megéri majd nekiesni a FUT csomagoknak.

Minél távolabb jutunk a Team of the Yeartől, annál hatérozottabban húzza meg az EA Sports a nagy nevű játékosok szerepeltetését az aktuális Team of the Weekben.

A hét elején elkészítettük menetrendszerűen a TOTW 19. előrejelzésünk, amiben olyan kiemelkedő játékosok kaptak helyett, mint Ronaldo, Van Dijk, vagy éppen Erling Braut Håland.

A következőket írtuk a három úriemberről:

„Most minden szem a Seria A-ra tapad, ahol Ronaldo kiemelkedő játéka pontokat mentett a zebráknak, miközben az Inter döntetlent játszott. A portugál csillag góljai tehát leszakították a Juventust a milánói üldözőről.

Védőként gólt szerezni nem mindennapi teljesítmény. Van Dijk találata életben tartotta a Liverpool győzelmi szériáját a Manchester United ellen. Salah utolsó pillanatos gólja már csak hab volt a tortán, nem lennénk meglepődve, ha a holland In-Form lapot kapna az EA-től szerdán.

Nem maradhat ki a listából Erling Braut Håland sem! A Borussia Dortmund norvég reménysége mesterhármassal debütált új csapatában. Ráadásul mindezt úgy, hogy a padról érkezett, amire még rajta kívül soha senki sem volt képes a Bundesliga történetében.”

Ám most vége a találgatásoknak, lássuk mennyire tippeltünk jól előrejelzésünkben! Íme a 19. hivatalos Team of the Week keret:

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×