A Rainbow Six: Siege továbbra is egyre több játékost vonz. Az elmúlt időszakban az átlag játékosszám új rekordot ért el: a játék indulása óta még nem volt ennyi.

A Steam Charts adatai szerint a Rainbow Six: Siege az elmúlt 30 napban új rekordokat ért el az átlag felhasználók számának tekintetében, de az egyidejű játékosszámra sem lehet panasz. A Ubisoft még 2019 szeptemberében jelentette be, hogy a játék túllépte az 50 millió felhasználót, és úgy tűnik, hogy a számok továbbra is növekednek.

Nos, ami a pontos számokat illeti, az elmúlt harminc napban a Siege átlag több mint 90 ezer játékost számlált, ami még sosem volt ilyen magas. A hónapban elért legmagasabb egyidejű játékosszám több mint 151 ezer volt, ami nem haladja meg ugyan a 2018 márciusi 176.208-as csúcsot, de tökéletesen jelzi, hogy a játékra az érdeklődés továbbra is nő.

Kép forrása: Steam Charts

A Siege népszerűsége tehát tavaly december óta tehát javuló tendenciát mutat, amit valószínűleg kicsit megdob az is, hogy elindult a Road to S.I. esemény és Battle Pass, ami sok friss jutalmat tartogat a játékosoknak.

Ha az érdeklődés így folytatódik, a játék várhatóan 2020-ban eléri az 55 millió felhasználót is. Reméljük, hogy a növekvő játékosszám mellett a Ubisoft majd arra is odafigyel, hogy a szerverek megfelelően kiszolgálják a falhasználókat. Bár igyekeznek javítani a játék csatlakozásból adódó hibáit, néha sajnos önhibánkon kívül jutunk kellemetlen helyzetbe.

Te milyen gyakran játszol Rainbow Six Siege-t?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×