Következő meccsüket szerdán játsszák az első meccsen vereséggel indító IZI Gaming ellen.

Új szezon, régi csapat. Elindult a francia LoL liga, bluerzor pedig idén is a GamersOrigin együttesében indult csatába. A champ selectet okosan játszotta meg a GO, Senna first pickre érkezett két hard cc karakter, Nautilus és Jarvan. Emellett a Lucian flex pickkel teljesen megzavarták az ellenfelet, így Aphelios-t is simán el tudták hozni.

A játék elején aktív volt a magyar, sikerült is sárkányt szereznie a csapatnak a kezdeti előnyhöz. Bluerzor többször is próbált gankelni, de nem sikerült killt hozni, az első gyilkosság csak a 9. perc végén történt.

A solary egy TP-s játékkal megszerezte a First Bloodot, de hamar reagált a GamersOrigin, és 5 emberrel kontrázott. Eredményük 3 gyilkosság lett, így végül jó cserét eszközöltek.

Ezek után a magyar jungeles biztosította a Rift heraldot, melyet a 12. percben le is tesz midre. Egy gyönyörű rajtaütést követően négyen zártak rá a védekező midesre és jungelesre, így el is hozták a játék első tornyát.

A 15. percre már 5 ezer arannyal vezetett a GO. Ezután egy kaotikus harc következett a Boton, melynél akár vissza is jöhetett volna a Solary, de a nagy item advantage-nek köszönhetően a Go ezt a fightot is lehozta. Négyet öltek, de csak kettőt vesztettek, innentől kb vége volt a Solarynak.
Toucouille Lucianje megállíthatatlan volt, és a Go pedig 22 perc alatt beszedte a Nexust.

A Solary csapatában Tonerrel nézett szembe Shemek és Bluerzor, aki korábban szintén GO tag volt.

Következő meccsüket szerdán este 9-kor játsszák, az első meccsen vereséggel indító IZI Gaming ellen.

 

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×