Egy újabb remek játékot tettek ingyenessé, viszont ezúttal örökké.

2011 júniusában sokan nem értették, hogy miért tette ingyenessé a Valve a nagy sikerű a Team Fortress 2-t. Azóta pedig eltelt közel 9 év és manapság már a szemünk sem rebben, ha egy remek free to play játék tűnik fel a horizonton. A Fortnite bebizonyította, hogy egy játék a fizetős modell nélkül is óriási sikereket érhet el, de még a több millió dolláros bevétel sem elérhetetlen. A Pandemic Express – Zombie Escape egy izgalmas indie alkotás, első ránézésre sokaknak biztosan a hajdani Left 4 Dead 2 ugrik be, de teljesen más játékról van szó. Az alkotók változtattak a korábbi fizetős modellen, ugyanis egyre fogytak a játékosok, így ingyenessé tették a Pandemic Express-t.

A játék lényege, hogy a a pályát ászelve el kell érnünk a biztonságos zónába, ráadásul minél rövidebb idő alatt, ugyanis a zombik folyamatosan támadnak bennünket.  A készleteink és a túlélők pedig folyamatosan fogynak. Persze a játék akkor a legizgalmasabb, ha összeülünk a haverokkal és együtt próbáljuk végigcsinálni a küldetéseket.

 

A korábbi vásárlók 2 000 coint kapnak, amit a shopban tudnak elkölteni különféle skinekre, vagy emote-okra. De a fejlesztők elmondása szerint egyik kiegészítő sem ad előnyt a játékban.

A Pandemic Express – Zombie Escape-et a Steamen találjátok. 

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

×