Már nem kell sokat várni az új frissítésre, ami ezúttal az éles szervereket érinti.

Múlt héten mutatták be a fejlesztők a 6.1-es frissítést, amiben helyet kapott a PUBG legújabb pályája. Karakin elsőre sokakat nem győzött meg, de ma érkezett egy frissítés és a fejlesztők további újításokat ígértek, ami könnyen lehet, hogy már az éles szerveren fog debütálni.

Ezzel együtt elárulták, hogy holnap kezdetét veszi egy újabb karbantartás, helyi idő szerint hajnali 1:30-kor, ami feltehetőleg 7 órán át fog tartani. Ezzel együtt érkezik a 6.1-es update teljes tartalma,

ami azt jelenti, hogy fél 9-kor már bárki kipróbálhatja Karakint az éles szervereken!

A fentebb említett dátum a PC-s verzió esetén áll fenn, a konzolosok ezúttal is kicsit később kapják meg a frissítést. A hivatalos közlemény szerint nekik január 30-ig kell várniuk, egész pontosan reggel 10-kor fogják megnyitni a kapukat.

Persze pár kérdés még lóg a levegőben. Például a trailerben szereplő vállról indítható rakétákról továbbra sincs semmi hivatalos hír, noha az adatbányászok már megtalálták az új fegyvert a fájlok között. Illetve a játékosok többsége a loot miatt kritizálta Karakint, de a Teszt szerver legújabb frissítésében mégsem módosítottak a looton, de legalább megígérték, hogy dolgoznak rajta. Lehet, hogy ezt is a holnapi startra tartogatják.

Aki szeretne felkészülni, az nézzen szét a korábbi cikkeink között, de figyelmetekbe ajánljuk Karakin prémium loot és alagúttérképét, illetve a 6.1-es update teljes leírását.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×