A nagy sikerű Nintendo-gépezet 2020-ban sem tervez leállni, több fantasztikus franchise is tovább képviselteti magát Switch-en. Többen exkluzív címként!

A tavalyi évet egyértelmű sikernek könyvelheti el a Nintendo. Nemcsak Japánban volt közkedvelt gépezet a Switch, Észak-Amerikában is kimagasló fejlődésen esett át a piac. Az USA-ban 2019-ben például több Switch játék jelent meg, mint PS4 és Xbox One együttvéve.

Viszont úgy néz ki, hogy egy percre sem szeretne lassítani a japán óriás, a napokban ugyanis hivatalos közleményben hozták nyilvánosságra a 2020-as év első félévének legnagyobb megjelenéseit:

A teljesség igénye nélkül, olyan címek érkeznek idén, mint a Darksiders Genesis, a Pokémon Red Rescue Team újragondolása, a Rescue Team DX, vagy éppen a Devil May Cry 3 felturbózott verziója. De kapunk új Animal Crossing játékot, áprilisban megjelenik a Trials of Mana, valamint a Pokémon játékok történetében először, egy Expansion Pass is elérhető lesz a Sword and Shield játékokhoz. Megkapja megérdemelt folytatását Switch-en a Bravely Default, valamint a No More Heroes is.

 

A Smash Bros. játékosoknak Byleth megjelenése után várniuk kell valószínűleg egy kicsit a második Fighter’s Pass megjelenésééig, ám az is még idén be kell, hogy fusson.

Nintendo Switch exkluzívként érkezik majd a Bravely Default 2 és a Xenoblade: Definitive Edition is. Viszont ezeknél talán egy fokkal nagyobb durranás lesz a Hollow Knight: Silk Song exkluzív megjelenése, még akkor is, ha „csak” egy indie játékról beszélünk. Az első Hollow Knightból ugyanis több, mint 3 milliót értékesítettek világszerte.

Ráadásul ezek a címek csak a hivatalos bejelentések első felvonását erősítik! A Nintendo további címeket mutat majd be az év során.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×