Több népszerű streamer is megszólalt az Epic Games legújabb közleménye kapcsán. Kitiltás helyett mobilitást biztosító tárgyakat látnának szívesen.

Az Epic Games nyíltan hadat üzent a Fortnite meccseken Teamingelő játékosoknak. Vagyis azoknak, akik jelzésekkel kommunikálnak az ellenféllel, a játékon belül. Például a Viharban játékosok, akik csákányukkal jelezték, nem akarnak harcolni a túlélésért. Inkább csak haladjon kifelé mindenki a biztonsági zónába, majd ott eldől minden.

Ennek tehát mostantól vége, az ilyen játékosok ugyanis azonnali eltiltásban részesülnek.

A döntés alaposan megosztotta a profi közösséget, csak hogy a játékosok nem egymással vitatkoztak. A profik ugyanis mind azonos véleményen vannak. Méghozzá, hogy az Epic rossz döntést hozott.

Ninja szerint a profik pontosan tudják, mikor van itt a harc ideje, és mikor kell menekülni. Ezért tényleg furcsának tűnhet a Pickaxe Swinging, de mobilitást biztosító tárgyak nélkül ez az egyetlen megoldás.

Vagyis a játékosok felismerték, mi hiányzik a játékból, és a Pickaxe Swinginggel tüntetnek az Epic ellen.

Ők ugyanis azt szeretnék, ha a körön belül, a lövések és az építkezések döntenék el a meccset, nem a Viharon kívüli csaták. Ha pedig az Epic nem hozza be a mobilitást biztosító tárgyakat, majd ők megoldják dolgot maguknak.

Ezt támasztja alá Benjyfishy kommentje is, szerinte sem fog működni az új rendszer. Amíg nem kerülnek be a mobilitást biztosító tárgyak, RNG az egész. Kíváncsian várjuk, vajon az Epic hogyan reagál a profik egyöntetű ellenállására?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×