A Godfall az eddigi hírek szerint egy 2020-ban megjelenő akció-szerepjáték, melyet a Counterplay Games fejleszt. Most egy rövid gameplay szivárgott ki belőle.

A Godfall az egyik olyan játék, melyet a Counterplay Games fejlesztő és a Gearbox kiadó már úgy jelentett be, hogy a következő generációs konzolra, a PS5-re érkezik, természetesen a PC-s kiadás mellett. A játékból az első videó a Redditen jelent meg, így röviden belenézhetünk, hogy is állnak a munkálatok – írja a PCgamesn.

A rövid videóban belenézhetünk a hack-and-slash alapú játék harcrendszerébe és a játék látványvilágába. A Reddit felhasználó szerint a videó egy meg nem jelent 2019-es előzetesből származik, melyhez sikerült hozzájutnia.

[GodFall] [Video] – Combat Footage (A Fraction of the footage from an Unreleased Trailer I have) from r/PS4

Az Godfallt a tavalyi Game Awards-on jelentették be, a Gearbox kiadó szerint a játék egy fantasy-akció-RPG, amelynek középpontjában harmadik nézetű harcok állnak. Lehet használni különleges páncélokat és nagy kihívást jelentő küldetések várnak. A játék single-player módban és co-opban is játszható.

A Godfallról egyébként jelent már meg hivatalos előzetes, még a Game Awards-os bejelentéskor, ám abban nem nézhetünk bele magába a játékba.

 

Hogy pontosan mikor jelenik meg a Godfall, egyelőre nem tudni. Azt viszont igen, hogy PC-n az Epic Games Store-ban lesz elérhető, PlayStation 5-re pedig 2020 végén érkezik.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×